detector.media
28.01.2008 22:33
Інна Кисіль очолила департамент зв’язків з громадськістю і міжнародної діяльності МВС
Новосформований департамент зв'язків з громадськістю і міжнародної діяльності МВС України віднині очолюватиме Інна Кисіль, екс-прес-секретар новопризначеного міністра Юрія Луценка. Про це повідомляє Кореспондент.Net.
 
Як повідомили в департаменті, сформованому на базі департаменту зв'язків з громадськістю і управління міжнародних зв'язків МВС, які до сьогоднішнього дня існували як самостійні структурні підрозділи міністерства, новопризначеного директора колективу двох підрозділів представив перший заступник міністра внутрішніх справ генерал-лейтенант міліції Михайло Клюєв.
 
За  словами пані Кисіль, «департамент спрямує свої зусилля на подальший розвиток гласності, прозорості і відвертості в діяльності органів внутрішніх справ, зміцнення міжнародного авторитету української міліції».
 
«Віднині мас-медіа служитимуть важливим джерелом інформації для Міністерства, а об'єктивна критика стане ваговитим чинником поліпшення роботи органів внутрішніх справ», - заявила Кисіль.
 
Нагадаємо, що з грудня 2006 року департамент зв'язків з громадськістю МВС України очолював полковник міліції Костянтин Стогній, а сама Інна Кисіль очолювала прес-службу новопризначеного міністра Юрія Луценка. Пан Стогній пояснив своє звільнення тим, що, як працівник департаменту, не міг вільно виконувати свої журналістські обов’язки: адже від нього очікували створення «суто позитивного іміджу МВС»: «Тепер я 100-відсотковий журналіст», – наголосив Костянтин, який віднедавна є ведучим програми «Надзвичайні новини» ICTV.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY