detector.media
22.01.2008 18:49
Тетяна Мокріді: «Я не виключаю, що лист Гриценка замовили»
<b>Тетяна Мокріді: «Я не виключаю, що лист Гриценка замовили»</b>

Непрофесіоналізм міг спонукати колишнього начальника відділу зв’язків зі ЗМІ та громадськістю Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Миколу Гриценка до написання відкритого листа, вважає член Нацради Тетяна Мокріді. Спілкуючись із «Детектор медіаю», вона також розповіла про те, що в пана Гриценка виникли проблеми при атестації:

«Я, член Національної ради, жодного разу не бачила якогось прес-релізу чи медіаплану, підготовленого паном Гриценком. Він пройшов атестацію, йому було зроблено низку зауважень. І це нормально. І треба нормально реагувати. Прес-служба – пріоритетний відділ Нацради. Треба професійно зростати і професійно працювати, а не ображатися на справедливі зауваження колег».

Водночас Тетяна Мокріді не виключає, що відкритий лист Миколи Гриценка може мати замовний характер: «Я не виключаю, що лист Гриценка замовили. У такому листі зацікавлені, насамперед, ті, кому не подобається активна позиція Нацради і зокрема Ігоря Куруса щодо численних питань розвитку українського медіапростору».

Пані Тетяна висловила сподівання, що якраз відкрита дискусія з паном Гриценком, зокрема, й на «Детектор медіа» згодом розкриє всі карти.

Нагадаємо, «Детектор медіа» сьогодні опублікувала відкритий лист начальника відділу зв’язків зі ЗМІ Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Миколи Гриценка. Повідомляючи про свою відставку, він звернувся через пресу до РНБО, аргументуючи помилковість призначення Ігоря Куруса, першого заступника голови Нацради, на посаду голови Держтелерадіо. Відповідне подання зробив Кабмін, голосування з цього питання заплановане на 25 січня 2008 року.

Реакція Тетяни Мокріді є першим відгуком на публікацію відкритого листа пана Гриценка.

«Детектор медіа»

 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY