detector.media
22.01.2008 14:07
«Шанс» змінює правила гри
«Шанс» змінює правила гри

У новому сезоні програма «Шанс» вийде зі зміненими правилами. Про це «ТК» повідомив керівник проекту Ігор Кондратюк.

За його словами, спочатку новий сезон програми мав стати завершальним і називатися «Шанс. Останні гастролі», але в новому році ситуація змінилася: «Тепер не все так безнадійно. Ми придумали новий ігровий момент у проекті Шанс”, який мені здається доволі цікавим. Тобто, тепер ми подивимось, чи стануть ці гастролі” останніми, чи передостанніми, чи черговими. Але однозначно цей сезон буде ювілейним», – наголосив Ігор Кондратюк.

Тепер долю конкретної програми вирішуватимуть продюсери, які й обиратимуть «аутсайдерів» програми. А глядачі матимуть змогу проголосувати за улюблених виконавців і надати їм можливість дійти до гала-концерту.

«Нам захотілося, щоб яскраві виконавці, яких, як ми бачимо, не так вже багато, подовше залишалися перед очима публіки, а не виступали два рази за чотири місяці. Гравець, який виграв у одній із програм, може лишатись у якості конкурсанта і виступати та виступати. Я думаю, що завтра ми затвердимо ці правила з керівництвом телеканалу і сподіваюсь, що 5 лютого ми зніматимемо першу програму, яка має з’явитися в ефірі 17 лютого», – розказав «ТК» Ігор Кондратюк.

Решта правил залишаться без змін. Тільки, за словами Кондратюка, у програмі має яскравіше виразитися протистояння між командами продюсера Могилевської та продюсера Кузьменка.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY