detector.media
18.01.2008 18:40
Ханне Северінсен: українське суспільство готове до створення суспільного мовлення
Ханне Северінсен: українське суспільство готове до створення суспільного мовлення

Сьогодні, 18 грудня, відбулося друге робоче засідання Громадської ради при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення, в якому взяла участь співдоповідач Моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Ханне Северінсен. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Як повідомляється, пані Северінсен відзначила значний поступ України в телерадіонформаційній сфері та розповіла присутнім про специфіку діяльності системи громадського мовлення в країнах Європи. Вона зауважила, що саме суспільне мовлення дозволяє неупереджено висвітлювати процеси розвитку будь-якої держави.

 

Посилаючись на свій досвід роботи в Україні, пані співдоповідачка відзначила готовність українського суспільства до створення громадського мовлення. Вона наголосила, що всі політичні сили України підтримують цю ідею. Тож українське суспільство має консолідуватися і, незважаючи на певні перешкоди з боку чиновників, розпочати реформи в телерадіоінформаційній галузі.

 

В свою чергу члени Громадської ради висловили вдячність Ханне Северінсен за її особистий внесок у розбудову демократичних процесів в Україні та запропонували увійти до складу Громадської ради при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення – на правах члена Громадської ради зі спеціальним статусом. Як повідомляється, до пропозиції пані Северінсен поставилась «прихильно».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY