detector.media
04.09.2007 17:25
CME офіційно підтвердила, що володіє 60-ма відсотками «Студії «1+1»

Central European Media Enterprises Ltd. (CME) оголосила про те, що офіційно оформила 60% своєї власності в «Студії «1+1», завершивши реєстрацію 42% прямих майнових інтересів у ТОВ «Студія «1+1». Разом із 18% непрямої власності, СМЕ нині забезпечила собі контроль над ліцензією «1+1». Про це йдеться у прес-релізі компанії СМЕ, поширеному 4 вересня 2007 р. 

 

Майкл Герін, виконавчий директор СМЕ, коментує: «Сьогодні ми оголошуємо про щасливе завершення процесу, який СМЕ ініціювала майже 2 роки тому. Ми віримо, що ці зміни дозволять нам мати більший вплив на управління каналу, власні медіаактиви в Україні та подальше поліпшення усіх бізнес-операцій в Україні». 

 

Як повідомляє «КоммерсантЪ-Украина», відтепер CME володітиме 42% статутного фонду «1+1» через дочірню компанію в Україні UMS, ще 18% – так само через «Інтер-медіа».

 

Американська компанія Central European Media Enterprises Ltd. володіє низкою каналів у країнах Центральної і Східної Європи: Хорватії (Nova TV), Чехії (TV Nova, Galaxie Sport), Румунії (PRO TV, PRO TV International, Acasa, PRO Cinema і Sport.ro), Словаччині (Markíza, Galaxie Sport), Словенії (POP TV, Kanal A). В Україні СМЕ володіє 60% каналу «1+1» та контрольним пакетом акцій ТОВ «Гравіс» (канали «Кіно» і «Сіті»). 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY