detector.media
15.01.2008 19:08
«Поверхность» почала тестувати формат DVB-S2/MPEG-4
«Поверхность» почала тестувати формат DVB-S2/MPEG-4

Формат DVB-S2/MPEG-4 почала тестувати одна з компаній, що входять до групи компаній «Поверхность» – «Поверхность – Супутникові Комунікації». Як зазначила в інтерв’ю «ТК» генеральний директор компанії «Поверхность Спорт-ТВ» Марія Лисенко, згодом вони зможуть запропонувати своїм глядачам пакет телевізійних каналів, в який будуть входити і канали високої чіткості.

 

«Це будуть платні послуги, але люди будуть знати, що платять за бездоганну якість сигналу. Я переконана, що наша цифрова платформа буде популярною і ми матимемо достатню кількість споживачів нашої послуги».

 

Марія Лисенко, втім, наразі не назвала, які канали демонструватиме у своєму пакеті «Поверхность» та скільки коштуватиме для глядача доступ до послуги.

 

ТОВ «Поверхность Спорт-ТВ» належать телеканали «Спорт-1» і «Спорт-2». Канал «Спорт-1» розпочав мовлення 1 грудня 2005 р., канал «Спорт-2» - у серпні 2006 р.

 

Стандарт SAT мовлення DVB-S2 з’явився у 2004 році. Він покликаний перекрити недоліки двох попередників: стандарта DVB-S (низькі швидкості потоків за рахунок формату модуляції), так і стандарта DVB-DSNG (робота SAT передавачів при занижених вихідних потужностях).

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY