detector.media
14.01.2008 22:04
Ганна Герман: ВР може проголосувати за кандидатуру Ігоря Куруса ще до зимових канікул
Голосування за кандидатуру на посаду голови Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення Ігоря Куруса може відбутися ще до зимових канікул, повідомила «Детектор медіа» голова Комітету з питань свободи слова та інформації Ганна Герман. Що ж до самого кандидата, то вона не змогла його оцінити, тому що їй «нічого про нього не відомо».
 
Нині діючий голова Держтелерадіо Едуард Прутнік, який також є обраним народним депутатом (фракція Партії регіонів), у коментарі «ТК» зазначив, що багато чого його командою зроблено, але ще багато чого треба зробити, тому, якби йому запропонували залишитися на цій посаді, то він би залишився.
 
«Але це така справа, що при призначенні голови Держкомітету на першому місці політичний аспект, тому все в руках Бога. Ще треба, щоб за кандидатуру на посаду голови комітету проголосував парламент», - зазначив пан Прутнік. Щодо претендента, висунутого Кабміном, Едуард Прутнік сказав, що знає першого заступника голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ігоря Куруса як професіонала, але не захотів прогнозувати його шанси стати його наступником.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY