detector.media
13.01.2008 14:13
Проект «Чернігівський монітор» запрошує журналістів до участі в антикорупційній програмі
Проект «Чернігівський монітор» запрошує журналістів до участі в антикорупційній програмі
2008 року проект «Чернігівський монітор» розпочинає нову програму, присвячену боротьбі з корупцією та бюрократією в органах влади.
 
«Наш досвід та досвід наших колег свідчить про те, що отримати оперативну інформацію, особливо ту, яка соціально важлива у більшості органів влади Чернігівщини досить важко. Або пропонують надіслати інформаційний запит «по формі», щоб або відповісти наприкінці терміну або надати відповідь, з якої нічого не можна зрозуміти. В той же час різноманітні чутки стосовно гострих питань не сприяють ні прозорості інформаційного поля Чернігівщини, ні покращенню іміджу владних структур та окремих політиків», - пояснюють необхідність такої програми її організатори.
 
«Чернігівський монітор» у рубриці «Чи правда, що…» ставитиме гострі питання та пропонуватиме представникам влади відповісти на них. Відповіді прийматимуться з офіційних електронних адрес, або коли будуть розміщені на офіційних веб-ресурсах органів влади. Організатори пропонують усім журналістам приєднатись у постановці гострих запитань, і планують щоквартально підбивати проміжні підсумки та складати рейтинг бюрократизації Чернігівщини. За підсумками року буде вручено антипремію «Будяк Чернігівщини».
 
Аналогічну проблему комунікації між ЗМІ та органами влади обговорили в Криму учасники круглого столу, організованого в рамках регіонального проекту «Детектор медіа». Як оцінюють ситуацію кримські журналісти та їхні опоненти у владних структурах - читайте тут.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY