detector.media
09.01.2008 10:26
Російського журналіста Артема Скоропадського знову побили

У російській столиці Москві побито колишнього співробітника видання «Газета» Артема Скоропадського,  повідомляє Газета.Ру.

 
«Меня окликнул молодой человек, я обернулся, он ударил меня несколько раз и убежал, не пытаясь отобрать ни деньги, ни мобильный телефон, - цитує видання Артема Скоропадського. - У меня огромный синяк под глазом, рассечена бровь, поврежден нос». Постраждалий звернувся до правоохоронців та медиків.
 
«Я не знаю с чем связано нападение, - зазначив журналіст. - Я могу сказать только одно: моя деятельность связана с освещением мероприятий коалиции «Другая Россия», но я не писал никаких сенсационных материалов - только рядовые репортажи с «Маршей несогласных» или пресс-конференций Касьянова».
 
Нагадаємо, 13 серпня Артем Скоропадський, який тоді щойно звільнився з української газети «КоммерсантЪ», заявив, що на нього напали у Києві, і пов'язав цей інцидент із публікацією в «Коммерсанте» критичного матеріалу на адресу київського мера. У відповідь в.о. головного редактора газети «Вечірній Київ» Роман Костриця звинуватив Артема Скоропадського у наклепі, а також заявив, що це не перший подібний випадок. Полеміка між Романом Кострицею та Артемом Скоропадським відбувалась на сторінках «ТК».
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY