detector.media
08.01.2008 09:41
Головне на «ТК» за свята і вихідні
Головне на «ТК» за свята і вихідні
Допомагаємо нашим читачам розібратись із матеріалами, які з’явились на сайті протягом свят.
«Детектор медіа» вітає своїх читачів із святами, що минули – Новим Роком та Різдвом Христовим!
 
Знаючи, що далеко не всі читачі мали можливість читати сайт «ТК» протягом десятиденних новорічно-різдвяних канікул, пропонуємо перелік основних публікацій за цей період.
 
Інститут Медіа Права та Юлія Сігута пропонують аналіз практики парламентських (себто таких, засновником яких є найвищий законодавчий орган держави) медіа у різних країнах світу: «Парламентські ЗМІ: світовий досвід».
 
У статті «Кино о нас» Тетяна Неймаш склала перелік фільмів, присвячених життю та професії журналістів.
 
Юрій Луканов сходив у кіно на «Іронію долі-2» та поділився враженнями у своїй постійній колонці «Луканово посміхаючись».
 
Лондонська дописувачка «Детектор медіа» Лілія Побережська підготувала матеріал про творця «Поттеріани»: «Джоан Роулинг: Гарри – это я?». Приводом для статті став документальний фільм про пані Роулінґ, що вийшов на британські екрани напередодні Нового року.  
 
Костя Гнатенко підбив суб'єктивні підсумки телевізійного 2007 року.
 
Повний текст Спецпроекту «Я так думаю» з Юлією Тимошенко на «1+1» - резонансної програми, в якій новопризначений Прем'єр зробила чимало важливих заяв.
 
У статті «Своє серед чужих. Але чому – чуже серед своїх?» Андрій Кокотюха знов звертається до однієї з улюблених своїх тем: українського, але… неукраїнського кіно.
 
Мирослава Ульяніна розповідає, як проголосували на «праймеріз» проекту «Великі Українці» студенти національного інституту імені Драгоманова.
 
Нарешті, після Нового року прийшов час висловлювати враження від ефіру новорічної ночі. Так, Сергій Цигіпа у статті «О политических трениях и новогодних поздравлениях» обурюється антиукраїнськими висловлюваннями у програмі Максима Галкіна, показаній одним із російських телеканалів. У статті «Новорічний подружній обов’язок» ділиться своїми враженнями про телевізійне «олів’є» Андрій Кокотюха, а в колонці «Традиція, звичка, анахронізм» - Костя Гнатенко.
 
«Пока еще буратины вместо детишек» - такий заголовок має стаття Наталії Лигачової, в якій шеф-редактор «ТК» аналізує тенденції наповнення новорічного ефіру в порівнянні з попередніми роками.
 
Сергій Грабовський філософськи осмислює останню передноворічну програму «Свобода Савіка Шустера», у якій найбільш вільним і щирим політиком було визнано Нестора Шуфрича.
 
Отар Довженко відреагував на поширення в українському медіапросторі не зовсім коректної інформації про «підлітковий алкоголізм» реплікою «Україна – «чемпіон»?». Чекайте продовження цієї історії 8 січня на «ТК».
 
«Тимошенко втратила «шанс» відмовитися від влади» та «З новим «старим» Кабміном!» - дві нові серії моніторингу політтехнологій у медіа від Петра Бурковського та Сергія Черненка.
 
З новинами на свята, як відомо, негусто, проте нам удалося дізнатись, що Директором з перспективного програмування каналу ТЕТ стала Наталія Цвілій , «Оглядач» змінив дизайн і став російськомовним  - але тільки тимчасово, а Костянтин Стогній дебютує на ICTV 21 січня.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY