detector.media
07.01.2008 08:58
Олександр Мамут не запроваджуватиме цензури у LiveJournal
Олександр Мамут не запроваджуватиме цензури у LiveJournal
Новий власник всесвітньо відомого інтернет-сервісу LiveJournal, російський бізнесмен Олександр Мамут заявляє, що цензура блогів не входить в його плани, повідомляє УНІАН із посиланням на РІА “Новости”.
 

  За його словами, цензура не є прибутковою і цікавою справою, і у нього у будь-якому випадку, немає ресурсів для її здійснення.

 
47-річний бізнесмен має намір зберегти існуючі принципи політкоректності LiveJournal, проте планує використовувати інтернет-сервіс як майданчик для інших сфер свого бізнесу, витримуючи баланс між інтересами спільноти блоггерів і своїми бізнес-інтересами.
 
Сам Мамут зізнався, що не має особистої сторінки в LJ. На його думку, "блоготворчість" - доля тих, хто не може мовчати або ж справді може розповісти щось цікаве. Сам бізнесмен відносить себе до жодної з цих категорій.
 

 При цьому на Лондонській фондовій біржі торгуються акції металургійної компанії Oriel Resourses, яка належить Мамутові, а сам він має будинок у лондонському районі Кенсінгтон і середземноморську яхту. Журнал "Форбс" оцінив його статок у 950 мільйонів доларів.

 
 
На початку грудня 2007 року було офіційно оголошено, російська компанія "СУП", яка належить Мамуту і до цього рік управляла російськомовним сегментом LiveJournal, за неназвану суму придбала у американської компанії Six Apart весь інтернет-сервіс.
 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY