detector.media
03.01.2008 12:35
Помер відомий російський актор Олександр Абдулов
Помер відомий російський актор Олександр Абдулов
У Москві на 55-му році життя помер відомий російський актор Олександр Абдулов. Про це повідомляє Кореспондент.Net із посиланням на російські ЗМІ, які цитують заступника директора театру «Ленком» Сергія Вольтера: «Він помер… Я зараз їду в театр». За словами пана Вольтера, актор помер у четвер о 7.20 у Центрі серцево-судинної хірургії.
 
Олександр Гаврилович Абдулов потрапив у лікарню в серпні 2007 року. Під час зйомок у Балаклаві, під Севастополем, у нього зненацька загострилася виразка шлунку. Актора негайно прооперували. Через декілька днів його перевезли в Москву, а потім він відправився до Ізраїлю на консультацію. Там йому був поставлений діагноз «рак легенів».
 
Абдулов в 1975 році закінчив ГІТІС. У тому ж році був прийнятий у трупу «Ленкома». Зіграв у цьому театрі такі ролі, як лейтенант Плужников у спектаклі «В списках не значився», Хоакін у «Зірці й смерті Хоакіна Мурьєтті», Микити в «Жорстоких іграх». Серед робіт останніх років - ролі в спектаклях «Диктатура совісті», «Поминальна молитва», «Школа для емігрантів», «Варвар і єретик», «Плач ката», «Затьмарення».
 
Популярний актор кіно, Абдулов багато й успішно працював у кінематографі. Знімався в таких картинах, як «Звичайне диво», «Той самий Мюнхгаузен», «Будинок, який побудував Світ», «Убити дракона», «Карнавал», «Геній», «Шизофренія» тощо.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY