detector.media
28.12.2007 13:56
13 січня «1+1» покаже глядачам «Наше Різдво»
13 січня «1+1» покаже глядачам «Наше Різдво»
У січні 2008 року з ініціативи Президента України Віктора Ющенка ТОВ «Фільм Плюс продакшн» започатковує представницьку мистецьку акцію під назвою «Наше Різдво», яка, згідно з планами, має стати щорічною. 13 січня 2008 року канал «1+1» запропонує глядачеві телеверсію проекту «Наше Різдво» - як повідомляє прес-служба каналу, це має бути «свято національних традицій та обрядів в їх сучасній інтерпретації
 
У концерті звучатиме різдвяна музика: колядки, щедрівки, різдвяні пісні, релігійні різдвяні співи та музичні композицій на тему Різдва.
 
Акція проходитиме два дні у столичному Палаці Спорту. 10 січня відбудуться два концерти поспіль - концерт Тараса Чубая та гурту «Плач Єремії» за участю оркестру «Віртуози Львова», гурту «Піккардийська терція» та хору «Дударик», а також концерт Ал Ді Мєоли за участю бандуриста Романа Гриньківа. 11 січня виступатимуть Тарас Чубай та гурт «Плач Єремії», гурт «Піккардийська терція», Олег Скрипка, Олександр Пономарьов, Роман Гринків, гурт «Тартак», гурт «Дивні», хор «Дударик» та народні колективи з Верховини, Закарпаття, Півдня та Сходу України.
 
На основі цих концертів «1+1» створить телевізійну версію з двох 45-хвилинних частин, яку запропонує своїм глядачам 13 січня об 13.15.
 
Ведучими дійства, звичайно будуть відомі всім українські персони. Одним з них стане Остап Ступка у ролі «гламурного Чорта». Протистояти йому буде Ангел, виконавець цієї ролі не розкривається.
 
Загалом у проекті ” бере участь майже 30 колективів, в тому числі запрошені виконавці, оркестр, хори та народні колективи.
 
Організатори обіцяють різдвяну історію в основі сценарію, більше 50 спеціально пошитих костюмів, акробатичні номери та льодове шоу за участю українських та зарубіжних зірок фігурного катання.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY