detector.media
28.12.2007 09:47
«Телеглядацька асоціація батьків України» виступає проти продовження «Иронии судьбы»
«Телеглядацька асоціація батьків України» виступає проти продовження «Иронии судьбы»
Проти «п'яного російського Діда Мороза», який руйнує українські сімейні цінності та являє собою загрозу для дітей, виступила у своєму відкритому зверненні всеукраїнська громадська організація «Телеглядацька асоціація батьків України».
 
«ТАБУ вважає, що батьки повинні знати правду про приховану небезпеку для родин, яку в собі несе, на думку організації, кінострічка Тимура Бекмамбетова «Ирония судьбы. Продолжение». Оскільки зазначений фільм вийшов у прокат напередодні родинних свят (Новий рік, Різдво Христове) та шкільних канікул, асоціація переконана, що перегляд стрічки дорослими разом із дітьми може спричинити проблеми у подальшому вихованні дітей.
 
«Новорічна тема, використана Тимуром Бекмамбетовим, на погляд організації, перестала відповідати сімейним цінностям свого попередника («Ирония судьбы, или с легким паром!» Ельдара Рязанова) через те, що в ній було знехтувано особливості дитячого сприйняття казкових персонажів. Батьки невдоволені, що фільм «Ирония судьбы. Продолжение» насичений сценами за участю п'яного Діда Мороза – улюбленого дитячого казкового персонажу, адже таке зображення режисером новорічного свята може ускладнювати виховні процеси та формування в дітей здорового та безалкогольного способу життя», - йдеться у зверненні.
 
Виходячи з цього, ТАБУ звертається до батьків із закликом «зберегти казку в дитячих душах» і захистити маленьких глядачів від руйнування образу Святого Миколая (у пострадянській традиції - Діда Мороза).
 
Від «ТК»: Дорогі наші найменші читачі! Якщо ви це прочитали, і побачили, як дорослі називають Святого Миколая (Діда Мороза) «казковим персонажем» - просто не звертайте на це уваги! Насправді він, звісно, існує. З Новим Роком!
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY