detector.media
27.12.2007 14:02
Олександр Швець до «Фактів» додасть «События»
Олександр Швець до «Фактів» додасть «События»

Вийшов пілотний номер тижневика «События и люди». Автор проекту – відомий журналіст, шеф-редактор газети «Факты» Олександр Швець, який в інтерв’ю «Телекритиці» так прокоментував появу нового проекту:

 

«Це буде журнал про резонансні події за тиждень у форматі газети. Особливістю видання буде розповідь про кожну резонансну подію з точки зору оповідача – учасника. Тобто основою нового видання стане такий жанр як інтерв’ю з учасниками резонансних подій. Потужним буде і розділ «Світська хроніка».Зрозуміло, не обійдемось ми і без політиків, але з ними ми спілкуватимемось лише за умови їхньої участі в тій чи іншій резонансній події за тиждень. Загалом, наше видання – не про політику і не для політиків, а для масового читача. До речі, щоб бути ближчими до читача, я вважаю за необхідне замінити товстий глянцевий папір, на якому видрукуваний експериментальний екземпляр і який трохи відлякує споживача, на більш тонкий».

 

Ідейні натхненники нового видання ті ж, що й у популярної газети «Факты и комментарии». За словами Олександра Швеця, проект був задуманий ще три роки тому, але через різні причини з’являється лише зараз. Готуватимуть «События и люди» переважно силами старого перевіреного творчого складу «Фактів». Перше число нового видання має з’явитися на початку березня наступного року накладом 50 тисяч примірників. У перспективі планують вийти на рівень читацького попиту середнього номера «Фактів», а це, за словами Олександра Швеця, 2,5 мільйони екземплярів.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY