detector.media
25.12.2007 14:30
ВД «Личности» випустить щоквартальний журнал «Личности Украины»
Видавничий дім «Личности» започаткував новий літературно-історичний журнал «Личности Украины». Цей проект присвячений відомим особистостям, що вплинули на долю Украины. 
 
Перший номер журналу вийде у  січні. У ньому вміщені історичні, літературні, мистецькі портрети, використані архівні дані. Персоналії першого числа - Григорій Сковорода, Сергій Параджанов та Марія Башкірцева.
 
Періодичність виходу видання - раз на три місяці. Наклад - 3 тисячі примірників. Матеріали у журналі друкуються українською та російською мовами.
 
Мальвіна Воронова, головний редактор нового журналу, в коментарях «ТК» наголошує на його відмінності від «інтерівського» проекту «Великі українці»: «По-перше, наш проект абсолютно аполітичний. По-друге, журнал розрахований на аудиторію середнього віку достатньо ерудовану. Крім того, наше завдання - не лише зберігати пам'ять про видатних українців, але й відшукувати нові імена, що прислужилися Україні. Також для нас важлива робота з людьми, які зберігають спогади про особистостей, що вплинули на долю України».
 
Анна Шкляр, «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY