detector.media
21.12.2007 22:45
У «ММЦ» (головного акціонера СТБ) змінився склад власників і наглядової ради
У «ММЦ» (головного акціонера СТБ) змінився склад власників і наглядової ради
Компанія «Мамтон Холдингс» стала власником 99,98% акцій ЗАТ «Міжнародний Медіа Центр», яке володіє контрольним пакетом акцій каналу СТБ, повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».  
 
Як повідомляється в офіційному оголошенні «Міжнародного Медіа Центру», приватне підприємство «Саджитеріен» (Дніпропетровськ) зменшило свою частку в компанії з 24,99% до 0,01%.
 
Компанії Bingley Investments Limited, Dimension Invest Inc. і Buckingham Worldwide Limited (усі – Британські Віргінські острови), що раніше володіли по 24,97% акцій ЗАТ, вийшли зі складу його акціонерів.

Крім того, в оголошенні повідомляється, що ЗАТ «ММЦ» збільшило свою частку в ЗАТ «ММЦ-СТБ» з 70,24% до 93,74%. Shachar Enterprises Inc. (Британські Віргінські острова) також вийшло зі складу акціонерів «ММЦ-СТБ».

У зв'язку зі зміною акціонерів змінився і склад наглядової ради ЗАТ «ММЦ».  При цьому глава наглядової ради компанії Олександр Богуцький залишився на своїй посаді. Представників колишніх акціонерів Bingley Investments Limited і Dimension Invest Inc. змінили Євген Бондаренко, що раніше працював у ТОВ «ТНК-ВР Україна», і Сергій Синявський, який був фінансовим контролером «Інтерпайпу».

Як повідомлялося, телеканали СТБ, ICTV і третій за популярністю в країні «Новий канал" перебувають під керівництвом створеної Віктором Пінчуком компанії EastOne LLC (Лондон), яка до вересня цього року називалася корпорація "Інтерпайп".

Антимонопольний комітет України в серпні дозволив кіпрської Venus Bay Holdings Limited одержати контроль над ТОВ «Міжнародна комерційна телерадіокомпанія «ICTV», «ММЦ-СТБ» і ЗАТ «Новий канал». Олександр Богуцький у вересні також повідомив про плани трьох каналів з 2009 року перейти до самостійної реалізації реклами через одне рекламне агентство.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY