detector.media
19.12.2007 22:32
Єгора Соболєва і Владислава Синяговського в Парижі затримала поліція. Їх уже відпустили
Ведучого 5 каналу Єгора Соболєва та редактора цього ж каналу Владислава Синяговського затримано у паризькому аеропорту Шарль де Ґолль. Про це sms-повідомленням сповістив «ТК» Єгор Соболєв.
 
«Ми написали плакат із повідомленням, що транзитні пасажири без шенгенської візи не мають права на готель. Поліцейський попросив його прибрати. Ми запитали причину і були затримані. Нас посадили до камери. У дзвінку послу відмовили. Що далі – не пояснюють», - пише Єгор. Журналісти повертались із Куби, де провели кілька днів, до України.
 
Народний депутат Юрій Стець, який донедавна був генеральним продюсером 5 каналу, підтвердив «ТК» цю інформацію, повідомивши, що спілкувався з Єгором і вже зв’язався з МЗС України, СБУ та українським консулом у Франції. О 22.45 за київським часом консул перебував на шляху в аеропорт.
 
«Я не думаю, що причина в цьому плакаті. Причина в тому, що вони висловлювали свою позицію. Але ж вони - журналісти, і мають на це право», - коментує Юрій Стець.

 

О 00.30 за Київським часом Єгор Соболєв повідомив: «Ми вільні. Слава нашому посольству. Нам дали візу на один день, і ми спатимемо у готелі». Як повідомляє УНІАН, вони вже повертаються додому.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY