detector.media
18.12.2007 15:01
«Інтер» придбав права на телепоказ «Іронії долі-2», але покаже не раніше, ніж за 2 роки
«Інтер» придбав права на телепоказ «Іронії долі-2», але покаже не раніше, ніж за 2 роки
Українська телевізійна прем’єра російської стрічки «Іронії долі-2» - продовження популярного радянського кінофільму - відбудеться на телеканалі «Інтер». Про це йдеться в офіційному повідомленні телеканалу, пише «МедіаБізнес». За умовами контракту, картина не може вийти на телеекрани раніше, ніж за 2 роки після прем’єри. В кінотеатрах стрічку почнуть демонструвати 21 грудня 2007 р. Сума угоди по придбанню прав на показ фільму не розголошується.
 
За сюжетом нового фільму, в героїв Рязанова з'являються діти (син Жені Лукашина та донька Надії та Іпполіта), між якими відбуваються приблизно ті самі події, що й між батьками. Надю, Женю і Іпполіта в «Іронії долі-2» зіграють ті ж самі актори - Барбара Брильська, Андрій Мягков і Юрій Яковлєв. У картині також були зняті Сергій Безруков, Єлизавета Боярська, Костянтин Хабенський, Валентина Тализіна, Олександр Ширвіндт, Олександр Бєлявський, Віллі Хаапсало, Євгенія Добровольська, Михайло Єфремов. Режисер - Тімур Бекмамбетов («Нічний дозор», «Денний дозор»), сценарист - Олексій Слаповський, композитори - Юрій Потєєнко, Мікаел Тарівердієв.

Художній фільм «Іронія долі, або З легкою парою!» «Інтер» покаже 23 грудня 2007 р. о 15:50. А напередодні, 22 грудня, о 13: 35 в ефірі телеканалу з’явиться документальний фільм «Іронія долі Барбри Брильської» про особисте життя головної героїні комедії Ельдара Рязанова.
 
«МедіаБізнес»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY