detector.media
10.12.2007 12:15
У Польщі стартував незалежний білоруський канал Белсат
У Польщі стартував незалежний білоруський канал Белсат
10 грудня, у міжнародний день прав людини, стартує перше незалежне білоруське телебачення Белсат TV. Редакція матиме головний осередок у Варшаві та працюватиме за підтримки польського та литовського телебачення, повідомляє ІМІ з посиланням на радіо Німецька хвиля.
 
Сайт телеканалу можна побачити за адресою http://www.belsat.home.pl/ . Придбати доменне ім’я belsat.by каналові не вдалося.
 
Керівник служби інформаційних програм Белсат TV Алєксєй Дзікавіцький повідомив «Німецькій хвилі», що мета проекту – надати білорусам незалежну, об‘єктивну інформацію, якої вони позбавлені протягом останніх 12 років: «Це рука допомоги в часи, коли сусідній народ перебуває в тяжкій інформаційній ситуації. Тим паче, що девіз цього проекту - «Телебачення, яке роблять білоруси для білорусів».
 
Алєксєй Дзікавіцький зауважує, що цей телеканал не буде ані виключно політичним, ані розважальним - на ньому буде все: новини, публіцистика, кіно, серіали, документальні фільми. Цей ініційований у Польщі телепроект уже підтримують уряди Литви, Ірландії, Чехії та США. Перші кілька місяців в ефірі виходитиме тригодинне тестове мовлення через супутник Astra, згодом ефірний час збільшиться, і додатково буде задіяно супутник Sirius.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY