detector.media
12.12.2007 16:40
14 грудня в конференц-залі Будинку Кіно - семінар з безпеки для українських журналістів
Міжнародна Федерація Журналістів, Незалежна Медіа-Профспілка України, та Національна Спілка Журналістів України запрошують журналістів, медіа-юристів, студентів та викладачів журналістських факультетів на семінар «Безпека журналістів в Україні», який відбудеться з 11.30 до 17.30 14 грудня в конференц-залі Будинку Кіно (за адресою вул. Саксаганського, 6).
 
Метою семінару є вироблення алгоритму діяльності українського журналіста в екстремальній ситуації.
 
Планується, що в семінарі приймуть участь голова проектів МФЖ Олівер Мані-Кьорле, координатор проекту з безпеки журналістів в Україні Оксана Романюк, голова НМПУ Сергій Гузь, голова НСЖУ Ігор Лубченко, президент Української Асоціації медіа-юристів Тетяна Котюжинська, представники українських та зарубіжних журналістських організацій, експерти з питань безпеки, психологи, юристи, представники влади.
 
На семінарі буде детально розглянуто небезпечні для українських журналістів ситуації та дії журналіста на різних рівнях захисту - від фізичного до юридичного, опрацьовано як закордонний, так і український досвід. Профспілки та інші журналістські організації розкажуть, яку допомогу вони можуть надати журналістам в скрутній ситуації.
 
По завершенню семінару учасники отримають «Посібник з безпеки для українських журналістів», який було розроблено за підтримки МФЖ, НМПУ, НСЖУ, та Шведської Профспілки Журналістів.
 
Семінар буде супроводжуватись виставкою фотографій порушень прав журналістів від фото-сервісу інформаційного агентства УНІАН, яке виступає інформаційним спонсором акції.
 
Реєстрація учасників відбувається до 12 грудня 2007 року за телефоном 8 050 446 39 12, e-mail oxana_12@voliacable.com  (координатор проекту Оксана Романюк).
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY