detector.media
06.12.2007 14:19
Луцькрада підтримала журналістку, звільнену за порушення дрес-коду
Луцькрада підтримала журналістку, звільнену за порушення дрес-коду

Луцькрада підтримала депутатський запит постійної комісії з питань інформаційної політики, міжнародного співробітництва, молоді, спорту та туризму до керівництва ТРК «Аверс» зі зверненням перевірити законність звільнення журналістки Анни Ковалінської. Про це повідомляє ЗІК.

 

Запит, адресований до міського голови Луцька Богдана Шиби, підтримали лише 18 депутатів. Після роз’яснення усіх нюансів прокурором міста Миколою Біляком, присутнім на сесії, про те що лише суд може встановити законність цього звільнення, запит переадресували до керівництва телекомпанії. За такий варіант проголосували 28 депутатів міської ради.

 

Довідка ЗІКу.

 

На прес-конференції 4 грудня журналістка ТРК «Аверс» Анна Ковалінська поцікавилася у міського голови, в якому одязі працівники ЗМІ мають приходити до муніципалітету.

 

У коментарі ЗІКу пані Ковалінська уточнила, нібито з мерії телефонували до керівництва телекомпанії і «сказали, щоб цей журналіст, тобто я, Анна Ковалінська, більше не з’являлась у міську раду. Тобто, мені заборонили сюди з’являтись, аргументуючи тим, що я не дотримуюся дрес-коду».

 

За словами керівника ІАЦ «Луцьк» Мирослави Радавської, журналістка ТРК «Аверс» Анна Ковалінська на минулу оперативку і прес-конференцію міського голови «прийшла в міні-шортах і ботфортах».

 

Згодом, зі слів пані Ковалінської, її викликав до себе один із керівників телекомпанії й повідомив, що керівництво має намір із нею розпрощатися. Щоправда, причин такого радикального кроку наразі їй не пояснили.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY