detector.media
04.12.2007 07:43
5 грудня – галузева конференція «Інвестиції в ”цифру”»
5 грудня Всеукраїнська асоціація операторів кабельного телебачення та телеінформаційних мереж відзначає десятиріччя із дня заснування.  З нагоди ювілею буде проведено галузеву конференцію «Інвестиції в ”цифру”». Захід розпочнеться о 10.00 у концерт-холі готелю «Турист» (Київ, вулиця Раїси Окіпної, 2).
 
На конференції учасники ринку планують у форматі дискусії обговорити питання динаміки розвитку ринку платного телебачення в Україні: майбутнє операторів платного телебачення при переході до цифрового мовлення, консолідацію ринку платного телебачення, ринку мультимедійних послуг, готовність операторів до роботи в умовах переходу до цифрового мовлення, перспективи створення операторських холдингів тощо.
 
Для участі у заході запрошують представників компаній телевізійного і телекомунікаційного ринку, провідні експерти та аналітики, керівники галузевих об'єднань. З питань участі у конференції звертайтесь за телефоном (044) 570 95 47. 
 
Всеукраїнська асоціація операторів кабельного телебачення та телеінформаційних мереж – перше громадське неприбуткове об'єднання кабельних операторів України. Створена Установчим з'їздом делегатів – представників підприємств кабельного телебачення з 22 регіонів України» - у 1997 році. Кабельні мережі членів Асоціації обслуговують близько 70% телевізійного ринку.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY