detector.media
03.12.2007 16:35
Бютівець Писаренко зареєстрував законопроект про заборону алкогольного спонсорства на телебаченні і радіо
Бютівець Писаренко зареєстрував законопроект про заборону алкогольного спонсорства на телебаченні і радіо
Народний депутат Валерій Писаренко (фракція Блоку Юлії Тимошенко) пропонує парламенту заборонити спонсорування теле- і радіопрограм, театрально-концертних, спортивних і інших заходів із використанням знаків для товарів і послуг, під якими випускаються алкогольні напої. Про це повідомляють «Українські новини».
 
Пропозиції містяться у законопроекті №1046 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України в частині обмеження реклами й реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів», зареєстрованому в Раді 27 листопада. Відповідні зміни пропонується внести в закон «Про рекламу».
 
У пояснювальній записці підкреслено, що у вітчизняному законодавстві відсутній ряд вимог рамкової конвенції Всесвітньої організації охорони здоров'я в частині охорони здоров'я, виробництва, реклами й реалізації тютюнових виробів, боротьби з тютюнопалінням.
 
Як повідомляло агентство, у вересні 2006 року депутат Писаренко пропонував Раді заборонити алкогольним ТМ спонсорувати теле-і радіопрограми, концерти, спортивні заходи. 15 березня 2006 року Україна ратифікувала рамкову конвенцію Всесвітньої організації охорони здоров'я й боротьби проти тютюну, що включає ряд вимог до охорони здоров'я, виробництва, реклами й реалізації тютюнових виробів.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY