detector.media
29.11.2007 07:22
«Стар Медіа» купує і освоює нові технології
«Стар Медіа» купує і освоює нові технології
На виставці кінотелевізійних технологій ІВС в Амстердамі компанія «Стар Медіа» отримала від Sony пропозицію укласти лізинову угоду про купівлю 13 комплектів цифрового обладнання формату HD.  Результатом переговорів, у ході яких генеральний менеджер Sony у країнах колишнього СРСР Матомі Сайто відвідав офіс «Стар Медіа», стало придбання українсько-російською компанією 13 камерних комплектів SONY HDW-F 900R Cine Alta та відеомагнітофонів цього ж класу й формату.
 
Тим часом афілійована із «Стар Медіа» студія анімаційних фільмів Валерія Бабича «Бабич-дизайн» у створенні пілотного ролика нового проекту використала новітній метод зведення трьох шарів зображення – фото, 3D-графіки та малюнка. Пілот проекту «День Д», у якому йдеться про висадку союзників у Нормандії під час Другої світової війни, створено на замовлення продакшн-компанії Rival Media, яка представляє «Стар Медіа» у Великій Британії.
 
Робота над двохвилинним роликом тривала близько місяця. За цей період творці ролика опрацювали матеріали 60 британських військово-історичних журналів, знайшли карти та схеми подій, відтворили зовнішній вигляд військ антигітлерівської коаліції та німецьких військ. Новий метод, за словами Валерія Бабича, дає вражаючий візуальний ефект: «навіть експерти були впевнені, що бачать справжню документальну хроніку війни». На його думку, це стане новим явищем у 3D-анімації.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY