detector.media
28.11.2007 11:52
Гендиректора RU Music відсторонено від виконання службових обов’язків (ОНОВЛЕНО)
<b>Гендиректора RU Music відсторонено від виконання службових обов’язків (ОНОВЛЕНО)</b>

Генерального директора RU Music Рудольфа Кірноса відсторонено від виконання службових обов’язків. Про це повідомив юрист телекомпанії Євген Ковальчук 28 листопада на засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. За його словами, Кірноса відсторонено з двох причин: за станом здоров’я та до з’ясування обставин інциденту, що мав місце 23 листопада у зв’язку з перевіркою Нацради. 

Виконуючим обов'язки генерального директора RU Music став Сергій Снігур. Також на сьогоднішньому засіданні Національна рада винесла попередження RU Music за недотримання мовлення у дні жалоби та спеціальні дні, а стосовно інциденту (нагадаємо, конфлікт між RU Music та Нацрадою розпочався 23 листопада, коли працівників апарату Нацради, які проводили перевірку, вивели з приміщення RU Music озброєні автоматами охоронці) Нацрада вирішила звернутися до суду. Сергій Снігур звернув увагу членів Нацради, що керівника телеканалу вже покарано, і просив не карати компанію.

Тим часом член Нацради Тетяна Лебедєва припустила, що варіант мирової угоди можливий, а перший заступник Нацради Ігор Курус зазначив: якщо йдеться про безпрецедентні речі, то потрібно обов'язково подавати позов до суду і вигравати його, а компанія потім нехай повторно звертається за ліцензією.

Як уже повідомляла «ТК», причиною для проведення перевірки телекомпанії, за словами голови Нацради Віталія Шевченка, було підбиття підсумків виконання телекомпаніями приписів щодо мовлення у день жалоби. А RU Music є саме тією телекомпанією, через яку Національна рада не може ухвалити остаточне рішення у цій справі, «через те, що вона є чи не найбільшим порушником і в сенсі реального мовлення, і в сенсі цинічого ставлення до людського горя». Повторну перевірку телекомпанії Нацрада запланувала на 29-30 листопада. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY