detector.media
29.11.2007 09:35
Чат з Віталієм Шевченком завершився
Чат з Віталієм Шевченком завершився
29 листопада о 14.00 на http://chat.detector.media розпочалась чат-конференція за участю голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Віталія Шевченка на тему «Діяльність регуляторного органу в умовах політичної та ринкової нестабільності».
 

До обговорення пропонуються питання можливих змін у Нацраді після створення нової парламентської коаліції; політичної незалежності регуляторного органу – та зміни до закону про Нацраду, пропоновані депутатом ВР Оленою Бондаренко (ПР), оцінка зробленого за рік роботи – позитиви і негативи у діяльності нинішньої Нацради. Цифровий конфлікт: хто відповідатиме за «цифру» в Україні і в чому суть «цифрового» протистояння Нацради та Мінтрансзв’язку? Яка «цифра» буде в Україні – MPEG 2 чи MPEG 4 і чому? Як вважає пан Шевченко, які зміни очікують ринок з переходом із аналогового мовлення на цифрове? Чим викликані відкриті конфлікти Нацради з каналами RU Music и News One, а також одеським каналом «АТВ»? Чи відберуть ліцензію у радіо «Люкс-ФМ» і які трансформації чекають на сектор державного та комунального мовлення? Чому Нацрада не може забезпечити прозорості медіавласності в країні? Чи прийдуть на медіаринок нові олігархи і великі інвестиції?
 
Ці та інші проблеми пропонуємо обговорити з Віталієм Шевченком 29 листопада.
 
Свої запитання ви можете вже зараз ставити в коментарях до цього анонсу або висилати на адресу ofice@detector.media
 
Чат-конференції проводяться у рамках проекту співробітництва та обміну досвідом з регіональними медіа за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки, Міжнародного фонду «Відродження» та USAID. «ТК» запрошує журналістів із регіонів ставити свої запитання Віталію Шевченку та присилати їх заздалегідь у разі, якщо вони не матимуть можливості взяти участь у чаті в режимі реального часу. Після завершення бесіди вони матимуть нагоду використати відповіді пана Віталія у своїх матеріалах за умови посилання на «ТК». Чати з цікавими особистостями зі світу медіа (і не тільки) проходитимуть на «ТК» раз на два тижні.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY