detector.media
26.11.2007 16:57
Соцопитування: 58% українців вважають неприйнятною політичну джинсу
58% українців вважають неприйнятними публікацію у ЗМІ інформації на користь того чи іншого політичного діяча за гроші, повідомляє ЛІГА БізнесІнформ. При цьому кожен третій українець вважає, що це припустимо, але небажано, а 13% взагалі не бачать у цьому нічого недозволеного. Такі результати всеукраїнського соціологічного дослідження «Моральність українського суспільства», яке провів Інститут проблем управляння імені Горшенка в межах річної програми «Ментальність українського суспільства».
 
67% розцінюють публікації  компромату на того чи іншого політичного діяча за гроші як неприйнятні. Кожний четвертий респондент вважає, що це допустимо, але не бажано, і 9 % не бачать у цьому нічого недозволеного.
 

Тим часом, на питання про те, що є прийнятним, а що неприйнятним у діяльності ЗМІ,   67% відповіли, що вважають неприйнятним відмову в публікації важливої та правдивої інформації, якщо вона не збігається з думкою власника ЗМІ. «Тобто більшість українців засуджують можливу цензуру у ЗМІ», - підсумували експерти.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY