detector.media
16.11.2007 09:19
16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Вітаємо!
16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Вітаємо!
16 листопада 1924 року запрацювала перша в Україні радіомовна станція. Сімдесяту річницю цієї дати Указом Президента України від 11 листопада 1994 року було оголошено першим Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку.
 
«Детектор медіа» щиро вітає з професійним святом усіх колег – радійників, телевізійників і зв’язківців! Напередодні нової ери цифрових медіа роль електронних ЗМІ у медіапросторі залишається провідною. З кожним роком в Україні виникає дедалі більше медіа, що прагнуть жити і працювати за цивілізованими правилами і стандартами, і ми вітаємо цю приємну тенденцію.
 
2004 року у День працівників радіо, телебачення і зв’язку журналісти влаштували в Києві біля телецентру на Мельникова, 42 акцію протесту, на якій розірвали символічні кайдани, зроблені з «темників».За кілька днів розпочалась Помаранчева революція, проте й тепер, незважаючи на популярне гасло «головне досягнення 2004 року – свобода слова», руки багатьох наших колег, на жаль, залишаються зв’язаними – вже іншими кайданами. Йдеться про кайдани комерційної та «корпоративної» цензури, непрофесіоналізму й недалекоглядності менеджерів і власників, недостатнього усвідомлення тієї соціальної відповідальності, яка лежить на всіх медіа і на кожному, хто працює у них. «Детектор медіа» - провідне українське друковане та Інтернет-видання про медіа - вже сьомий рік намагається допомогти журналістам усвідомити цю відповідальність, і сподівається, що разом у нас це вийде.
 
Нехай щастить!
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY