detector.media
15.11.2007 17:03
Розпочалася програма безкоштовної юридичної допомоги для журналістів, які висвітлюють проблему корупції
Розпочалася програма безкоштовної юридичної допомоги для журналістів, які висвітлюють проблему корупції

Журналісти та активісти громадських організацій, які проводять розслідування та кампанії з протидії корупції, можуть отримати безкоштовну юридичну підтримку. Відповідне повідомлення поширила сьогодні Асоціація медіа-юристів

Дев’ять регіональних юридичних центрів Асоціації медіа-юристів у містах Києві, Хмельницькому, Львові, Чернівцях, Херсоні, Сумах, Дніпропетровську, Донецьку, Керчі та Координаційний центр у м. Києві надаватимуть консультації журналістам та неурядовим організаціям з усієї Україні. В центрах можна отримати:

o усні або письмові юридичні консультації, в тому числі з антикорупційного законодавства, доступу до інформації, прав та обов’язків журналістів

o допомогу у підготовці інформаційних запитів до урядових структур

o висновок допублікаційної експертизи, щоб запобігти позовам про дифамацію

o допомогу у складанні пояснень у разі претензій до вас з боку посадових осіб або заперечень, якщо вони відмовляються надати вам інформацію.

Крім того, можна отримати консультацію з технології проведення журналістського розслідування, яку надасть наш партнер по проекту Інститут розвитку регіональної преси.

До Координаційного юридичного центру можна звернутися зателефонувавши (044) 234- 23-57, 235-82-33 або електронною поштою mediapravo@mediapravo.org.ua. Адреси регіональних юридичних центрів наведені у доданому файлі.

Юридичні консультації надаються в рамках проекту "Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні "Гідна Україна" (www.pace.org.uа), який реалізує компанія Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США) та Міжнародної корпорації «Виклики тисячоліття» (МСС).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY