detector.media
14.11.2007 18:02
Збори «МедіаДому» вирішили створити комісію для розслідування можливих фактів цензури
Збори засновників ТОВ «МедіаДім» підтримали пропозицію журналіста «Газети 24» Сергія Висоцького щодо створення комісії для виявлення та розслідування можливих фактів цензури у ЗМІ холдингу.
 
Увійти до складу комісії запропоновано 13 особам, серед яких в.о. головного редактора «Газети 24» Олег Іванцов, екс-головред газети Віталій Портников, голова Комісії із утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України Тарас Петрів, шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова, журналісти Сергій Висоцький, Мар’яна Олійник, Леонід Швець і Віра Ковтиха тощо. Комісію буде створено після того, як кандидати дадуть свою згоду працювати у її складі.
 
У зборах брали участь четверо представників акціонерів компанії: Наталія Жиліна (1% від ТОВ «ВОК-СТРіМ»), Світлана Болотіна (4% від ТОВ «ВОК-СТРіМ») та двоє представників ТОВ «Левас» (85%). На зборах був присутній в.о. генерального директора компанії Костянтин Саврасов. Було вирішено звільнити генерального директора компанії Артема Петренка. Також засновники визнали дії та заяви акціонерів Миколи Княжицького та Віталія Портникова такими, що можуть завдати шкоди компанії, і зобов’язали їх не порушувати статут ТОВ, тобто не сприяти погіршенню його репутації та завданню шкоди.
 
Детальніше про збори «МедіаДому» «ТК» повідомить завтра.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY