detector.media
14.11.2007 13:03
Реєстраційна комісія відмовилась реєструвати журналістів та політиків, запрошених Княжицьким на збори «МедіаДому» (ОНОВЛЕНО ФОТО)
Микола Княжицький та Віталій Портников, власники 9% та 1% капіталу ТОВ «Медіадім» відповідно, відмовились брати участь у зборах засновників компанії після того, як комісія відмовила їм у наданні документів та реєстрації запрошених ними громадських діячів і журналістів як представників.
 
«Я, Віталій Портников та мої представники, а також відомі громадські діячі й журналісти, яких ми запросили для участі у зборах засновників, прийшли на збори. Зокрема, були присутні голова Комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України Тарас Петрів, новообраний народний депутат України Олена Кондратюк, шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова, журналісти різних телеканалів і газет, - розповідає Микола Княжицький. – Там були люди, які називали себе комісією. Ми попросили надати нам підтвердження повноважень цих людей. Нам показали наказ, підписаний паном Саврасовим як директором компанії «МедіаДім». Ми попросили підтвердити поноваження пана Саврасова, оскільки ані я, ані пан Портников не брали участі у зборах, на яких його призначали. Нам у цьому відмовили і не показали протоколу».
 

За словами пана Княжицького, він і Віталій Портников готові були прийти на збори, якби запрошених журналістів і громадських діячів зареєстрували, як їх представників. «Після того, як їх відмовились реєструвати, ми вирішили не братии участі в цьому незаконному акті. Зараз відбувається щось, але це не можна назвати зборами засновників, бо вони законно не призначались і не реєструвались», - каже Микола Княжицький. Слід зазначити, що комісія не перешкоджала доступу гостей як запрошених на збори, а не представників, і частина журналістів залишилася на них на правах спостерігачів.

 

Він також підтвердив, що надіслав Володимиру Костеріну оферту щодо придбання частки «МедіаДому».

 

«ТК» намагається зв'язатися із Володимиром Костеріним, аби з'ясувати його позицію.

 

Запрошені представниками інтересів Миколи Княжицького та Віталія Портникова журналісти та політики намагаються зареєструватися (зліва – направо: Володимир Чемес, Тарас Петрів, Наталя Лигачова, Олена Кондратюк)
 
 
Микола Княжицький і Віталій Портников з’ясовують повноваження членів реєстраційної комісії
 
 
Світлана Болотіна, представник ВАТ «Вок-стрім»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY