detector.media
09.11.2007 16:33
«Магнолія-ТВ» отримала ліцензію на супутникове мовлення
«Магнолія-ТВ» отримала ліцензію на супутникове мовлення

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала телекомпанії «Магнолія-ТВ» ліцензію на супутникове мовлення. Як уже повідомляла «ТК», компанія планує запустити всеукраїнський цілодобовий телеканал «ЧП.INFO». Це новий канал, акціонером якого є генеральний директор АТЗТ «Магнолія-ТВ» Євгенія Ткаченко, створюватиметься на базі продакшн-підрозділу цієї компанії.

 
Як повідомила «ТК» генеральний директор телекомпанії Євгенія Ткаченко, «ЧП.INFO» вже технічно готовий для виходу в ефір: «У нас уже підписані договори з операторами супутникового зв’язку, закуплене усе обладнання». Тому не пізніше січня 2008 року канал має намір вийти у тестовому режимі, а в березні – вже розпочати повноцінне мовлення.
 
За словами пані Ткаченко, сітка мовлення каналу формується з 30-хвилинних пулів, у кожному пулі йде серія інформаційних репортажів щодо надзвичайних подій, кожні 30 хвилин пул повторюються з оновленою інформацією: «В Росії такого каналу немає, в Європі є подібні канали під назвою Real TV, але за зразок ми брали Euronews».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY