detector.media
05.11.2007 10:52
Чат з Едуардом Прутніком завершився
Чат з Едуардом Прутніком завершився
На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція за участю голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Едуарда Прутніка на тему «Держтелерадіо в контексті сучасної політичної та медійної ситуації». Повний текст читайте тут

 

 

До обговорення пропонуються питання можливих змін у керівництві Держтелерадіо після створення нової парламентської коаліції; оцінка зробленого за рік роботи – позитиви і негативи у діяльності команди нинішнього голови. Прутнік – партійний держслужбовець чи державний діяч? Держтелерадіо «за» чи «проти» суспільного мовлення в Україні? Конфлікт навколо «Укртелефільму»: причини і наслідки. Вітчизняні поліграфія і видавництво: чи є зрушення на краще? «Перший громадський» - проект майбутнього каналу у складі суспільного телебачення чи фундамент для майбутньої приватизації ОДТРК «під своїх»? Виклики цифрового телебачення та майбутнього роздержавлення ЗМІ.
 
Ці та інші проблеми пропонуємо обговорити з Едуардом Прутніком 5 листопада.
 
Свої запитання ви можете вже зараз ставити в коментарях до цього анонсу або висилати на адресу ofice@detector.media
 
Чат-конференції проводяться у рамках проекту співробітництва та обміну досвідом з регіональними медіа за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки. «ТК» запрошує журналістів із регіонів ставити свої запитання Едуардові Прутніку та присилати їх заздалегідь у разі, якщо вони не матимуть можливості взяти участь у чаті в режимі реального часу. Після завершення бесіди вони матимуть нагоду використати відповіді пана Едуарда у своїх матеріалах за умови посилання на «ТК». Чати з цікавими особистостями зі світу медіа (і не тільки) проходитимуть на «ТК» раз на два тижні.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY