detector.media
30.10.2007 16:17
Олександр Ткаченко може очолити «МедіаДім»
<b>Олександр Ткаченко може очолити «МедіаДім»</b>
Олександр Ткаченко може стати керівником медіахолдингу «МедіаДім», до якого входить телеканал ТОНІС, «Газета 24» та портал «24.ua». Таку можливість підтвердив «Телекритиці» теперішній виконувач обов’язків голови правління каналу ТОНІС Дмитро Тузов.
 
«Олександр Ткаченко розглядається як один із кандидатів на посаду голови медіахолдингу. Зараз цим займається управляюча компанія («ВОК Стрім» - «ТК»). Більше нічого не можу коментувати», - сказав пан Тузов.
 
Питання про те, які інші кандидатури розглядаються на цю посаду, пан Тузов залишив без відповіді.
 
За інформацією «ТК», сам Дмитро Тузов також є імовірним кандидатом на посаду голови медіа-холдингу, принаймні «за» Тузова висловлюються представники трудового колективу телеканалу ТОНІС, які, за неофіційною інформацією «ТК», підписали колективний лист «проти Ткаченка і за Тузова».
 
Олександр Ткаченко наприкінці минулого тижня на запитання, чи запрошували його на роботу на ТОНІС, відповів «Телекритиці» дослівно: «Е-е-е… Ні». На повторне прохання прокоментувати своє можливе призначення керівником медіагрупи Володимира Костеріна пан Ткаченко відповів відмовою.
 
Олександр Ткаченко є головою правління і акціонером ЗАТ «Одеська кіностудія».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY