detector.media
25.10.2007 17:22
«1+1» переоформив ліцензії на мовлення у зв’язку із зміною власника
«1+1» переоформив ліцензії на мовлення у зв’язку із зміною власника

 

На засіданні 24 жовтня Нацрада з питань телебачення та радіомовлення ухвалила рішення, задовольнити заяву телекомпанії «Студія «1+1» щодо переоформлення ліцензій в частині зміни власників, проте відмовити у переліцензуванні програмної концепції.
 
Як уже писала «ТК», телеканал «1+1» подав до Нацради заяву щодо переоформлення ліцензій на мовлення: одну на 15 год./добу, другу – 9 год./добу, третю – на супутникове мовлення.
 
Документи на переоформлення були подані у зв’язку зі зміною структури власності (до складу власників увійшло ТОВ «Медіа Сервісез Україна»). Тобто, згідно з ліцензійними документами, власниками «Студії «1+1» були:
 
Іноземне підприємство «Інтер-Медіа», м. Київ – 30%; Роднянський О.Ю. – 70%.
 
Стали:
ТОВ «Медіа Сервісез Україна», м. Київ – 42%; Іноземне підприємство «Інтер-Медіа», м. Київ – 30%; Роднянський О.Ю. – 28%.
 
Тобто фактично відбулося приведення документів у відповідность до змін, про які СМЕ розповсюдила інформацію ще 4 вересня 2007 року, коли Central European Media Enterprises Ltd. (CME) оголосила про те, що офіційно оформила 60% своєї власності в «Студії «1+1», завершивши реєстрацію 42% прямих майнових інтересів у ТОВ «Студія «1+1».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY