detector.media
25.10.2007 13:12
Президент холдингу «Главред-медіа» спростував заяву Геннадія Корбана
<b>Президент холдингу «Главред-медіа» спростував заяву Геннадія Корбана</b>
Президент ТОВ «Главред-медіа» Віктор Шлінчак спростовує інформацію, яка була викладена Геннадієм Корбаном в інтерв’ю «Українській правді». Нагадаємо, він заявив, що «управляющим партнером Коломойского в «Главред–медиа» является Третьяков». У коментарі «Детектор медіа» пан Шлінчак заявив, що «частки в статутному капіталі «Главред-медіа», які належать народному депутату 5 скликання, кандидату в народні депутати Олександру Третьякову, передані в управління журналістам «Главред-медіа», про що ми оголосили публічно ще рік тому».
 
Віктор Шлінчак також наголосив, що передача часток в управління посвідчена нотаріально.
 
 «На сьогоднішній день завершується оформлення права власності на частку розміром 50% статутного капіталу ТОВ «Главред-медіа» на ТОВ «Видавництво «Прес-центр», яке видає «Газету-по-київськи». Структура власності «Главред-медіа» буде наступна – 50% належатиме Олександру Третьякову, 50% - ТОВ «Видавництво «Прес-центр», - відзначив він.
 
В той же час Віктор Шлінчак наголосив, що і після зміни структури власності Олександр Третьяков передасть частку в статутному капіталі, яка належить йому, в управління журналістам.  
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY