detector.media
23.10.2007 12:55
26 жовтня в Києві - 1-й Міжнародний цифровий форум
26 жовтня в Києві - 1-й Міжнародний цифровий форум

26 жовтня 2007 року в конференц залі Палацу «Україна», м.Київ, відбудеться 1-й Міжнародний цифровий форум «Цифрове мовлення в Україні», організований Незалежною асоціацією телерадіомовників України та Індустріальним Телевізійним Комітетом .

 

Мета заходу: Створити середовище для вільного обговорення, спілкування та реальної співпраці усіх учасників переходу на цифровий формат мовлення в державі. З подальшими відслідковуванням протікання процесу аж до моменту повного його повного завершення. (Повний перехід на цифровий формат за державною програмою має здійснитися в Україні до 2015 року).

 

Формат заходу: протягом 1 дня в 4 тематичних блоках будуть виступати запрошені організаторами доповідачі - державні службовці, вітчизняні ті іноземні експерти з питань цифрового мовлення, технічних аспектів переходу на цифровий формат.

 

Теми доповідей:

* Державне регулювання запровадження цифрового мовлення в Україні.

* Цифрове мовлення – технічні аспекти.

* Ринок в умовах цифрового мовлення.

 

В рамках вище вказаних тем доповідачі поділяться своїм баченням ситуації, та конкретними пропозиціями по здійсненню процесу переходу на цифрове мовлення, іноземні експерти розкажуть про досвід інших країн.

 

В перервах між тематичними блоками передбачені кава-брейки, та фуршет, під час яких учасники зможуть продовжувати обговорення та вільно спілкуватися.

 

Запрошені: державні службовці, представники ведучих гравців телевізійного та рекламного ринку, вітчизняні ті іноземні експерти, представники спеціалізованих та ділових ЗМІ. Також організатори планують запросити компанії, які зацікавлені в участі в переході до цифрового мовлення.

 

Програма форуму

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY