detector.media
22.10.2007 19:00
Головред львівської «Ратуші» оскаржив своє звільнення в суді
Головред львівської «Ратуші» оскаржив своє звільнення в суді
22 жовтня Личаківський районний суд Львова під головуванням судді Гірник на судовому засіданні ухвалив рішення зупинити дію ухвали сесії Львівської міської ради від 5 липня 2007 року про звільнення з посади редактора газети «Ратуша» Миколи Савельєва. Рішення зупинено до вирішення позову Савельєва до Львівської міської ради в суді, – про це сьогодні, 22 жовтня, кореспондента ЗІКу повідомило поінформоване джерело.
 
У коментарі ЗІКу редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв повідомив, що він відразу був переконаний у незаконності рішення сесії Львівської міської ради, яка проходила вночі.
 
«Добрі справи вночі робляться нечасто», – наголосив Микола Савельєв.
 
Також він заявив, що з нетерпінням чекатиме в четвер, 25 жовтня, зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим на сесії. За його словами, йому хотілося б поцікавитись у міського голови, чому той вже чотири місяці не проводить бюджетного фінансування видання газети Львівської міської ради «Ратуша».
 
Савельєва дивує байдужість Садового та його оточення до долі газети. Більше того, він вважає, що Андрій Садовий і його оточення роблять все від них залежне, аби «Ратуша» загинула.
 
Наступне судове засідання у справі Савельєва проти Львівської міської ради призначено на 2 листопада.
 
«ЗІК»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY