detector.media
22.10.2007 15:03
Головного редактора кременчуцької газети «Кремінь» затримали за підозрою в хабарництві
20 жовтня головного редактора кременчуцької газети «Кремінь» Ольгу Оленич затримали співробітники УМВС у Полтавській області. Її підозрюють у здирництві та отриманні хабара у розмірі 10 тисяч доларів від директора компанії-забудовника, повідомляють «Українські новини» з посиланням на офіційну особу в УМВС.
 
За словами джерела «УН», пані Оленич вимагала та отримала 10 тисяч доларів за те, що не писала критичні статті про будівництво компанією багатоповерхового будинку у Придніпровському парку Кременчука, що супроводжувалось масовим вирубуванням дерев.
 
«Вона перебувала у змові з головою кременчуцької організації Партії зелених України», - зазначає джерело. Зокрема, дізнавшись про початок будівництва, вона залучила главу організації ПЗУ до співучасті і була затримана разом із ним під час отримання хабара.
 
Порушено кримінальну справу за статтею 368 ч. 2 (отримання хабара в особливо великих розмірах). Рівно рік тому, повідомляють «Українські новини», міліція вже затримувала Ольгу Оленич за підозрою в отриманні хабара. Тоді йшлося про хабар у 2600 грн за фальшиве посвідчення журналіста та сприяння в отриманні дозволу на зброю, що стріляє ґумовими кулями. Але міліції не вдалося знайти достатніх доказів для притягнення пані Оленич до відповідальності.
 
Тижневик «Кремінь» виходить у Кременчуці накладом 10 тисяч примірників. Засновник – трудовий колектив редакції.
 
«Українські новини»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY