detector.media
«Телекритика»
19.10.2007 20:40
Звернення Миколи Княжицького до керівництва та акціонерів ТОВ «МедіаДім»
Звернення Миколи Княжицького до керівництва та акціонерів ТОВ «МедіаДім»
На адресу «Детектор медіа» надійшло звернення акціонера ТОВ «Медіа Дім» і колишнього президента цієї компанії Миколи Княжицького, яке не було опубліковане 19 жовтня в «Газеті 24».
 
Пан Княжицький повідомив «ТК», що оплатив рахунок, виставлений газетою: «Рахунок № РК 145 від 18 жовтня 2007 року на суму 7  272 грн. 00 коп. оплачений Княжицьким М.Л.  18 жовтня 2007 року в Київській філії ЗАТ  ПУМБ, квитанція № 7, ал,е незважаючи на це так званий в.о. генерального директора ТОВ «Медіа Дім» Саврасов К.І. заборонив публікувати це оголошення на комерційних засадах в «Газеті 24».  За його словами, номер із оголошенням уже був зверстаний, коли пан Саврасов віддав це розпорядження.
 
Публікуючи на прохання пана Княжицького це звернення, «ТК» готова оприлюднити й відповідь керівництва та власників «МедіаДому», а також роз’яснення, з яких причин оплачене рекламне оголошення було зняте з уже зверстаного числа газети.
 
До редакції «Газета 24»
ТОВ «Медіа Дім»
03151, м. Київ, вул. Ушинського, № 40 
ШАНОВНА РЕДАКЦІЄ !
     Прошу опублікувати 19 жовтня 2007 року наступне оголошення, яке буде оплачено мною  відповідно до комерційних розцінок «Газети 24» на підставі виставленого рахунку.
Текст оголошення: 

 
«Голові ТОВ «Медіа Дім»
представнику ВАТ «ВОК-СТРІМ»
Суханову С.В.
адреса місцязнаходження: 03058, м. Київ, вул. Генерала Тупікова, № 17  
Учасникам ТОВ «Медіа Дім»: 
ВАТ «ВОК-СТРІМ»
голові правління Суханову С.В.
адреса вказана в статуті ТОВ «Медіа Дім»:03110, м. Київ, вул. Пироговського, № 19/8
адреса місцязнаходження виконавчого органу: 03058, м. Київ, вул. Генерала Тупікова, №17  
ТОВ «Левас»
директору Василенко О.С.
адреса вказана в статуті ТОВ «Медіа Дім»:01103, м. Київ, вул. Кіквідзе, № 11
адреса місцязнаходження виконавчого органу: 03058, м. Київ, вул. Генерала Тупікова, №17  
Портнікову В.Е.
адреса вказана в статуті ТОВ «Медіа Дім»:03061, м. Київ, пр-т Відрадний, № 6/1, кв. 52 
 
ВИМОГА
розгляду питань порядку денного позачергових загальних зборів учасників
ТОВ «Медіа Дім» скликаних  на 14 листопада 2007 року за ініціативою ТОВ «Левас», яке є учасником ТОВ «Медіа Дім» з часткою що становить 85% статутного капіталу 
(в порядку частини п’ятої ст. 61 Закону України «Про господарські товариства»
та пункту 10.2.2. статуту ТОВ «Медіа Дім») 
     Керуючись  частиною п’ятою ст. 61 Закону України «Про господарські товариства» та пунктом 10.2.2. статуту ТОВ «Медіа Дім» (надалі в тексті – Товариство) вимагаю розглянути наступні питання, і саме в такій послідовності, порядку денного позачергових зборів учасників ТОВ «Медіа Дім» скликаних  на 14 листопада 2007 року за ініціативою ТОВ «Левас», яке є учасником ТОВ «Медіа Дім» з часткою, що становить 85% статутного капіталу (лист за підписом Голови ТОВ «Медіа Дім», представника ВАТ «ВОК-СТРІМ» вих. № 01/1644 від 11.10.2007р.), а саме:
Про обрання голови та секретаря позачергових  загальних зборів учасників Товариства.
Про результати реєстрації учасників Товариства, які беруть участь 14 листопада 2007 року у позачергових  загальних зборах учасників  Товариства, з зазначенням кількості голосів, яку має кожен учасник.
Про здійснення звукозапису і відеозапису позачергових  загальних зборів учасників  Товариства 14 листопада 2007 року.
Про виготовлення протоколу позачергових  загальних зборів учасників  Товариства від 14 листопада 2007 року в чотирьох примірниках, для кожного з учасників Товариства.
Про нотаріальне засвідчення підписів голови та секретаря позачергових  загальних зборів учасників  Товариства під текстом протоколу від 14 листопада 2007 року позачергових  загальних зборів учасників  Товариства.
Про участь у позачергових  загальних зборах учасників Товариства  представників редакційного колективу друкованого засобу масової інформації «Газета 24» ТОВ «Медіа Дім».
Про участь у позачергових  загальних зборах учасників Товариства  - Петренка А.М.,  Ткачук І. Р., Типусяка М.І., Чемеса В.М. та фінансового радника учасника Княжицького М.Л. в якості запрошених.
Про визнання недійсними рішення учасників Товариства на яких було розглянуто питання відсторонення від посадових обов’язків  генерального директора Товариства Петренка А.М та призначення  виконуючим обов’язки генерального директора Товариства Саврасова К.І.
Про визнання недійсними та скасування усіх наказів Товариства в строк з 8 жовтня 2007 року по 14 листопада 2007 року за підписом виконуючого обов’язки генерального директора Товариства Саврасова К.І.
Про визнання недійсними усіх правочинів, договорів, контрактів укладених Товариством в  строк з 8 жовтня 2007 року по 14 листопада 2007 року за підписом виконуючого обов’язки генерального директора Товариства Саврасова К.І.
Про розірвання договору по охороні редакції «Газета 24» укладеного між Товариством та ТОВ «Українська охорона компанія».
Про обрання головного редактора друкованого засобу масової інформації «Газета 24» ТОВ «Медіа Дім» в порядку частини третьої ст. 23 Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», а саме  колективом редакції.
Про оцінку виконання зобов’язань Товариства перед АКБ Трансбанк по кредитному договору.
Про оцінку фінансово-господарського стану Товариства на предмет своєчасного виявлення формування незадовільної структури балансу для здійснення випереджувальних заходів щодо запобігання банкрутству Товариства.
Про вжиття своєчасних заходів для запобігання банкрутству Товариства.
Про випуск облігацій Товариства.
Про пропозицію (оферту) Княжицького М.Л. ТОВ «Левас» про укладання договору купівлі-продажу частки статутного капіталу ТОВ «Медіа Дім».
Про пропозицію (оферту) Княжицького М.Л. ВАТ «ВОК-СТРІМ» про укладання договору купівлі-продажу частки  статутного капіталу ТОВ «Медіа Дім».
Про перехід часток (їх частин) учасників Товариства у статутному капіталі Товариства до інших осіб.
Про зміну розміру статутного капіталу Товариства.
Про зміну найменування Товариства.
Про зміну назви друкованого засобу масової інформації «Газета 24».
Про внесення змін і доповнень до статуту Товариства та викладення його в новій редакції.
Про затвердження змін і доповнень до статуту Товариства та викладення його в новій редакції.
Розгляд питання про звільнення генерального директора Товариства.
 
 
З метою забезпечення неупередженості проведення 14 листопада 2007 року позачергових  загальних зборів учасників  Товариства пропоную кандидатуру Портнікова В.Е. (1 голос, який пропорційний розміру його частки у статутному капіталі) на голову зборів, а кандидатуру Княжицького М.Л. (9 голосів, які пропорційні розміру його частки у статутному капіталі) на секретаря зборів.
  Також, керуючись частиною п’ятою ст. 60 Закону України «Про господарські товариства», прошу терміново надати на мою адресу завірену копію протоколу загальних зборів учасників Товариства про обрання представника ВАТ «ВОК-СТРІМ» Суханова С.В. Головою ТОВ «Медіа Дім». 
  Також прошу терміново надати на мою адресу копію документу який підтверджує ініціативу ТОВ «Левас» скликання 14 листопада 2007 року позачергових  загальних зборів учасників  Товариства, оскільки відповідно до пункту 10.5.9. статуту Товариства лише учасники, що володіють у сукупності більше як 10 відсотків голосів мають право вимагати скликання позачергових зборів учасників Товариства. 
  У випадку невиконання вказаних вимог залишаю за собою право на захист в судовому порядку своїх прав учасника Товариства. 
  У зв’язку з некоректною поведінкою працівників ТОВ «Українська охорона компанія» по відношенню до працівників редакції «Газета 24» і Товариства пропоную провести 14 листопада 2007 року позачергові  загальні збори учасників  Товариства о 12 годині 00 хвилин в приміщені адвокатського об’єднання «Сергій Козьяков та Партнери» за адресою: вул. Горького, № 102-104, м. Київ, 03150, Україна. Реєстрація учасників з 11 години 00 хвилин. Прошу завчасно повідомити свою думку стосовно цієї пропозиції методом опитування (п. 10.4.10. статуту Товариства).
 
Ця вимога подається  не пізніше як за 25 днів до початку  позачергових  загальних зборів учасників  Товариства скликаних на 14 листопада 2007 року.   
 
       Учасник ТОВ «Медіа Дім»            Княжицький М.Л.» 
     З повагою,  
     18 жовтня 2007р. 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY