detector.media
19.10.2007 17:12
24-27 жовтня у кінотеатрі «Київська Русь» - ІІІ «Кіноринок Молодість»
24-27 жовтня у кінотеатрі «Київська Русь» - ІІІ «Кіноринок Молодість»
З 24 по 27 жовтня 2007 року у кінотеатрі «Київська Русь» (Київ) триватиме ІІІ Міжнародний «Кіноринок Молодість» - спільний проект Міжнародного кінофестивалю «Молодість» та «Кінофоруму України».
 
Програма кіноринку містить цілий спектр важливих для розвитку кіноіндустрії подій: роботу кіноринку; семінари; круглі столи та робочі засідання спеціалізованих асоціацій; бізнес-форуми; робочі презентації пакетів фільмів українських і зарубіжних дистриб'юторів і багато іншого. На презентаціях та кінопереглядах будуть присутні відомі режисери, популярні актори, продюсери та інші представники кіноеліти України та інших країн. Зацікавленість в участі виявили європейські правовласники (Баварія Філмз, Футура Філмз, Целлулоїд Філмз, Бак Філмз, МК-2 та інші), а також кіновиробники, власники кінотеатральних прав із країн колишнього СРСР (за партнерства російського «СОЮЗКіноринку»), дистриб'ютори і правовласники України.
 
В рамках кіноринку будуть представлені прем'єри «Stop Revolution» від творців фільму «Прорвемось!», кіноцикл «Еротична варта» (лауреат Каннського фестивалю), фільм-концерт «Зелений театр у Земфірі» від акторки та режисера Ренати Литвинової, фільм «Ада Роговцева: «Граю, літаю – живу!», присвячений ювілею актриси», комедія «Пушкен», мелодрама «Червоні перли кохання» від режисера Андреса Пуустусмаа та інші.
 
Додаткова інформація на сайті www.kinoforum.com.ua
 
На фото – Андрій Різоль, генеральний продюсер «Кінофоруму Україна» та «Кіноринку Молодість»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY