detector.media
19.10.2007 09:08
Ще одна людина з команди Княжицького покидає «МедіаДім»
Ще одна людина з команди Княжицького покидає «МедіаДім»
18 жовтня, Микола Типусяк подав заяву на звільнення з посад заступника Голови правління з питань реклами ВАТ «Телеканал "Тоніс"» та комерційного директора ТОВ «МедіаДім», повідомляє Інтернет-видання «МедіаБізнес».
 
Нагадаємо, що 9 жовтня заяви на звільнення подали Віталій Портников, головний редактор «Газети 24» і шеф-редактор «МедіаДому», та Микола Княжицький, президент «МедіаДому» і Голова правління телеканалу ТОНІС. Своє рішення менеджери пояснили небажанням працювати в атмосфері політичної цензури. 13 жовтня заяву про звільнення подав шеф-редактор новин телеканалу ТОНІС Артем Шевченко. 18 жовтня про своє звільнення повідомив керівник відділу музичних програм ТОНІСа Анатолій Векслярський.
 
10 жовтня на посаду в.о. голови правління телеканалу ТОНІС було призначено Дмитра Тузова, в.о. гендиректора «МедіаДому» - Костянтина Саврасова.

«В інвестора є своя команда зі своїм баченням, - пояснив причину свого звільнення пан Типусяк. – Я вирішив надати можливість працювати цій команді».

За словами пана Типусяка, він не збирається залишати медіабізнес. «Є різні цікаві провозиції щодо участі у цікавих проектах, - сказав він. – Я зараз перебуваю у переговорах».
 
«МедіаБізнес»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY