detector.media
18.10.2007 12:08
Анатолій Векслярський: «Жоден з бюджетів моїх програм не був підписаний»
Анатолій Векслярський: «Жоден з бюджетів моїх програм не був підписаний»
Анатолій Векслярський (DJ Толя) прокоментував «Детектор медіа» причини та обставини свого звільнення з каналу ТОНІС. Як уже повідомляла «Детектор медіа», Анатолій Векслярський збирається покинути канал, а в.о. голови правління каналу Дмитро Тузов підтвердив, що це питання буде винесено на засідання наглядової ради, та негативно оцінив якість роботи керівника музичних проектів.
 
«Вчора я написав заяву про звільнення. По-перше, тому, що зараз на каналі немає людини, яка буде ним займатись. Коли така людина знайдеться і в неі виникне бажання співпрацювати зі мною, я з радістю повернусь. По-друге мене на роботу запрошував на ТОНІС Микола Княжицький, і з ним у мене були всі домовленості. Я розумію його, він знає кого взяв на роботу. В своєму інтерв`ю він сказав: «На посаду редактора музичних програм ми взяли Анатолія Вексклярського. Це означає, що на каналі  з`явиться неформатна музика», - розповів він.
 
Також він зауважив, що Дмитро Тузов не може давати оцінку його роботі: «Лише один раз ми співпрацювали з ним. Це було під час  телемарафону і повтору іноземного телешоу "Жива Земля". Я робив для цього марафону сюжети, домовлявся про техніку і був співведучим із Дмитром Тузовим. Я займався музичною частиною, він - новинною. Не думаю, що в нього можуть бути погані відгуки про мою роботу. Про все інше йому не відомо тому, що над моїми проектами я працював з виконавчим продюсером Анжелою Захаровою та генеральним продюсером Олегом Гаренчаром». 
 
Спочатку Анатолій мав робити три проекти, з яких пізніше залишилося два – зокрема, програма, в якій з’являлася б найцікавіша музика з усіх куточків світу.
 
«До того ж,  я мав зробити підбірку найкращих світових музичних шоу і закупити їх для трансляції на ТОНІСі. Під час ефіру до студіі каналу знов приходили б українські музиканти, з якими ми мали обговорювати те, що побачили, і порівнювати це з місцевими реаліями. Підбірку було зроблено, але купувати їх і досі ніхто не збирається. Ще один мій проект - «ДжемІкс», який ще може пам`ятають глядачі українського телебачення. Він став  би візуалізацією «Місячних трАНбонів» на Гала-радіо. До мене  у студію приходили гості - музиканти, що вміють грати наживо. Програма мала бути інтерактивною із підключенням Інтернету та телефону. Першими гостями мали бути Катя Чілі, Естетік Ед`юкейшн, Бумбокс та інші. Віктор Придувалов був готовий працювати режисером (безкоштовно), Юрій Канатовський – працювати випусковим (безкоштовно), Ярослав Рево - безкоштовно продовжити розпочату справу. Знайомі оператори за «пілот» із мене грошей не просили. Звук в обмін на рекламу ставила компанія Ріал мьюзік. І навіть Стас Кушпітовський (Зінтеко) був зацікавлений в появі «Джем ікса». Хоча я глибоко переконаний :), що безкоштовно телебачення робити не треба. Безкоштовно треба допомагати людям, що не можуть самі чогось зробити(старим, дітям, інвалідам)», - каже Анатолій.
 
За його словами, він не отримав фінансування на створення жодного зі своїх проектів: «У бюджетах, які ми склали з Андрієм Слободяном, який звільнився раніше, а потім - із новим виконавчим продюсером Анжелою Захаровою, був зазначений штат для створення моїх проектів + кошти на створення програм. За півроку мені не надали жодного помічника.  Зі слів колишнього генерального продюсера Олега Гаренчара я знаю, що жодна з зустрічей з кампанією, що керує ТОНІСом, не закінчилась підписанням бюджетів. Хто може робити телебачення без грошей? Може сільскі клуби :)».
 
«ТК» готова оприлюднити позицію власника та керівництва каналу ТОНІС із цього питання.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY