detector.media
16.10.2007 18:58
Українські телеканали оштрафують за недотримання жалоби
Українські телеканали оштрафують за недотримання жалоби

Національна рада України з телерадіомовлення оштрафує телевізійні канали, які сьогодні транслюють розважальні передачі, порушуючи указ Президента України Віктора Ющенка про жалобу за загиблими у результаті вибуху будинку в Дніпропетровську.


Водночас, представник Національної ради Ігор Курус визнає, що сьогодні "тотальний моніторинг" усіх телеканалів не ведеться через відсутність технічних засобів у Нацради.

"Тому ми діємо за певним планом, а також у разі появи скарг" - сказав він.

Курус пояснив, що громадяни, які зафіксували розважальні передачі в ефірі, які, на їхню думку, не відповідають жалобі, і мають претензії, можуть звертатися до Нацради.

"Якщо мова йде про якийсь музичний канал і розважальну його програму, і є скарга або якийсь телефонний контакт, звичайно ж, ми їх будемо "моніторити" і робити висновки щодо включення наших нормативних документів", - запевнив Курус.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 жовтня в Україні День національного трауру за загиблими у результаті вибуху газу в Дніпропетровську. Відповідний указ 15 жовтня підписав Президент України Віктор Ющенко.

Кореспондент
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY