detector.media
12.10.2007 17:16
Держтелерадіо просить у Кабміну півтора млрд гривень на переоснащення державних ЗМІ
Держкомтелерадіо просить у Кабінету Міністрів 1,5 млрд грн на технічне переоснащення державних теле- і радіокомпаній. Про це сьогодні під час брифінгу сказав заступник голови Держкомтелерадіо Володимир Горобцов, повідомляє ІМІ.
 
За його словами, таке переоснащення матеріально-технічної бази державних телерадіокомпаній необхідне зокрема в рамках підготовки до проведення в Україні у 2012 році чемпіонату Європи з футболу. Технічне переоснащення допоможе забезпечити більш якісну трансляцію футбольних змагань до країн Європи, які у переважній більшості вже перейшли на цифрове мовлення. За словами Володимира Горобцова, відповідне питання вже розглядалось Мінекономіки і не викликало суттєвих заперечень. Зараз доопрацьовується загальна Програма технічного переоснащення державних телерадіокомпаній, а також визначаються джерела її фінансування.
 
Кошти мають піти на переоснащення Національної телекомпанії, Національної радіокомпанії, державних обласних теле- і радіокомпаній, а також Національного інформагентства «Укрінформ».
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY