detector.media
11.10.2007 18:23
Нацрада не підтримала зміни до законодавства про захист суспільної моралі
Нацрада не підтримала зміни до законодавства про захист суспільної моралі
На засіданні 11 жовтня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення розглянула проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (питання захисту суспільної моралі)».
 
Обговоривши цей документ і зваживши на те, що деякі його положення суперечать чинному законодавству, зокрема Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», і фактично виводять Нацраду зі сфери регулювання діяльності ТРО, Нацрада не погодила цей законопроект. Також було вирішено скерувати до Державного комітету телебачення і радіомовлення листа з обґрунтуванням непогодження проекту закону.
 
Член Національної ради Тетяна Лебедєва під час засідання зазначила, що саме ухвалення закону про захист суспільної моралі було не дуже розумним рішенням українських законодавців, і Нацрада виступала проти нього. «Цього закону й так неможливо дотримуватись, а тепер Держтелерадіо пропонує ще й погіршити його, тобто, по суті, погіршити умови для наших мовників», - додала пані Лебедєва.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY