detector.media
«Телекритика»
11.10.2007 13:12
Замість заяви Володимира Костеріна
Замість заяви Володимира Костеріна
Замість заяви акціонера компанії «МедіаДім» Володимира Костеріна, який учора повернувся до України, очолювана ним Партія Зелених України надала «роз’яснення» щодо конфлікту у «МедіаДомі».
 
 
Роз’яснення:
 
 
 
Партія Зелених України є політичною силою, яка сповідує принципи демократії та права, тому у своїй діяльності завжди керувалася та керується нормами чинного законодавства. Звинувачення у тиску на «Газету 24» є безпідставними та необґрунтованими, адже всі матеріали розміщувалися виключно у відповідності до умов укладених договорів, що є підтвердженням волевиявлення сторін. В свою чергу, договірні відносини регулюються Конституцією України, Цивільним та Господарським кодексами України, а у період виборчої кампанії також Законом України «Про вибори народних депутатів України».
 
Дуже прикро, що люди, які займаються журналістикою, намагаються прикрити власні невдачі політичними звинуваченнями. Проблеми неефективного менеджменту та творчі прорахунки повинні вирішуватися іншими методами. В даному випадку маємо звичайну підміну понять, політична цензура має іншу сутність. Тому апелювати до свободи слова в даній ситуації є недоречним.
 
Відносно результатів дострокових виборів, для Партії Зелених України подолання прохідного бар’єру не було самоціллю. Головний пріоритет ПЗУ – екологізація політики та забезпечення умов для повноцінного життя майбутніх поколінь. Сьогоднішня зацікавленість перших осіб держави та громадсько-політичних діячів екологічною тематикою, – здобуток Партії Зелених України. Цю тенденцію партія готова і надалі активно підтримувати та розвивати. Оновлена команда та голова Партії Зелених України Володимир Костерін докладатимуть максимум зусиль для розвитку країни на засадах свободи, плюралізму та поваги до кожної особистості.
 
 
Керівник прес-служби Партії Зелених України
Ярошенко Людмила
 
 
 
На фото – Володимир Костерін
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY