detector.media
10.10.2007 12:43
В’ячеслав Булавін: Збитки НТН у кілька разів перевищують 2 млн доларів
В’ячеслав Булавін: Збитки НТН у кілька разів перевищують 2 млн доларів
Сума у 2 мільйони доларів США, якою оцінюються збитки каналу НТН за минулий рік, є заниженою в кілька разів, каже генеральний директор сейлз-хауса «Пріоритет» В’ячеслав Булавін. Його цитує «Економічна правда» у статті Ніни Краснової «Дорога інтер-синергія».
 
В'ячеслав Булавін говорить, що оголошена пресою сума збитків каналу НТН у $2 млн. за підсумками 2006 року занижена в кілька разів: «Я знаю, що витрати на цей канал становлять приблизно $13-14 млн. Можна оцінити отримані каналом кошти від продажу реклами, і одержати приблизно $6 млн. збитку. Чи можна із цієї ситуації швидко вийти в прибуток? Але ви ж розумієте, що якщо отримає НТН, то недоодержить хтось іншої. Тут вже необхідно мислити, виходячи з позиції групи».
 
Пан Булавін розглядає покупку групою «Інтер» телеканала НТН як спосіб укрупнення не тільки на рекламному ринку, але й на ринку телевізійних продуктів: «Це суперконцентрація ресурсів. У цій ситуації можна вже сміло диктувати всьому ринку свої умови». Він також припускає, що озвучена деякими медіа сума угоди – 200 мільйонів американських доларів за 60% НТН – може відповідати дійсності, адже «справа не в рентабельності, а в тому, що є люди, які готові платити».
 
«Економічна правда»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY