detector.media
03.10.2007 17:33
«Радіо Свобода» перейшло на «Континент»
З початку жовтня ранкові та вечірні програми «Радіо Свобода» транслюютьсяв ефірі радіо «Континент» щоранку від 6.30 до 7.30 та щовечора від 19.00 до 19.30.
 
Інформаційний день «Радіо Свобода» починається з годинної «Ранкової Свободи». Слухачі зможуть ознайомитися з поглядом «Свободи» на головні події нового дня в Україні та в світі. Програма супроводжуватиметься прямими включеннями зарубіжних кореспондентів «Свободи» та ексклюзивною інформацією регіональних кореспондентів. Щоп’ятнадцять хвилин в ефірі – короткий огляд новин.  Інформаційний підсумок дня «Радіо Свобода» підбиває у 30-хвилинній програмі «Свобода сьогодні» за участі журналістів, експертів, з прямими включеннями зарубіжних і регіональних кореспондентів «Свободи», героїв дня.
 
До жовтня «Радіо Свобода» виходило в ефір на хвилях радіо «Радіо Київ». «Нам добре там працювалося, ми були задоволені своїми слухачами, навіть хотіли поглибити пратнерство з радіо «Київ», створивши спільний проект «Звуки сіті», –  розповіла «ТК» директор «Свободи» в Україні Ольга Буряк.
 
 «ТК» очікує офіційний коментар від директора регіонального відділення розміщення програм «Радіо Свобода» Енвера Сафіра щодо причин переходу «Свободи» на радіо «Континент». З неофіційних джерел стало відомо, що «Радіо Київ», яке входить до «Київського Медіахолдингу», намагалося збільшити «Свободі» плату за ефір. 
 
Штаб-квартира «Свободи» розташована у Празі, офіс – у Києві. Радіо має розгалужену кореспондентську мережу в Україні та світі.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY